Thee - Leef slank en gezond


Leef slank en gezond

Thee

TeDivina detox thee van bevat onder andere 2 krachtige soorten medicinale paddestoelen, Ganoderma Lucidum en Chaga. (Google vooral de Chaga eens!)  Deze paddestoelen vind je in geen enkele andere detox-thee. De thee is gemaakt van 100%, gecertificeerde, organische en natuurlijke ingrediënten. Als je medicijnen gebruikt neem deze dan sowieso 1 uur voordat je de thee drinkt of drink de thee 1 uur nadat je je medicijnen hebt genomen.

Overtollige ontlasting en gifstoffen zullen je lichaam gaan verlaten.
Gewichtsverlies (1 tot 3 kilo in een week) is één van de vele resultaten die je kunt ervaren met de thee.
Andere voordelen die je kunt ervaren zijn een betere huid, meer energie en een betere nachtrust.

Zit je in de overgang? Steeds meer klanten melden dat ze helemaal geen last meer hebben van opvliegers! (minimaal 2 weken bestellen om een goed beeld te hebben)

De thee helpt super als je bijvoorbeeld een dieet doet maar even stilstaat met gewicht en als je een slechte stoelgang hebt. Heb je een periode wat slechter gegeten en voel je je daardoor wat moe, opgeblazen en gewoon niet zo lekker in je vel? De detox thee zal je zeker helpen!

Ik ben zelf reuze enthousiast over deze thee, ik kan niets anders zeggen dan dat ik me er heel goed bij voel.

Deze thee reinigt je lichaam. Het is bedoeld om schadelijke toxinen en onzuiverheden uit het lichaam te spoelen op een natuurlijke manier. Het zal hiernaast ook je energie verhogen, de gezondheid verbeteren en helpen om een paar kilo’s af te slanken. Dit met natuurlijke kruiden. De thee is veilig voor mensen met gevoelige darmen (altijd rustig opbouwen).

De thee bevat de volgende ingredienten;

Kamille: ondersteunt het spijsverteringskanaal, stimuleert het immuunsysteem, ondersteunt bij diabetes en heeft een positieve invloed op je maag.

Gember: Heeft een heilzame werking. Zeer krachtig antioxidant, vertraagt het verouderingsproces.

Papaja: Voor een gezond immuunsysteem, bevordert de spijsvertering, vermindert cholesterol en heeft een hoog vezelgehalte.

Maria Distel: Neutraliseert gifstoffen in de lever en verhoogt het zelf herstellend vermogen van de lever.

Chaga: Geneeskrachtige paddenstoel, dit heeft een remmende helende en vernietigende werking op oxidatie processen van vrije radicalen in jouw lichaam. Ondersteunt het immuunsysteem en nog veel meer! Google maar!

Cranberry: Voorkomt urineweg infecties, houdt de blaas gezond en is tevens een bron van vitamine C.

Malva Bladeren: Helpt bij maag- en darmklachten.

Oplosbare Vezel: Verbindt met cholesteroldeeltjes en verwijdert ze uit het lichaam, vermindert het cholesterolgehalte en het gevaar van coronaire ziekte. Het helpt ook bij het controleren van uw bloedglucosegehalte voor zowel type 1 en type 2 diabetes.

Persimmon bladeren/Kaki: Bevat een grote hoeveelheid vitamine C en aminozuren. Daarom bevorderen deze bladeren een gezond metabolisme en verlaagt dit kruid de bloeddruk.

Myrra: Reinigt de dikke darm en draagt mee aan een gezond spijsverteringsstelsel. Daarnaast werkt dit antibacterieel, antiviraal en draagt het bij aan het voorkomen van schimmelinfecties.

In de verpakking zit 1 groot zakje thee in, deze leg je in 1 liter gekookt water.
Laten trekken voor 4 tot 8 uur.
Daarna doe je er nog 3 liter koud water bij.
Je hebt dan genoeg thee voor 7 dagen.

’s morgens 1 kopje thee van 225 ml.
’s middags 1 kopje thee van 225 ml.
’s avonds 1/2 kopje thee van 100 ml

De smaak is vrij neutraal. Je drinkt ‘m koud of warm. Maak je het warm? Doe dat in een pannetje.

Je kunt kiezen uit 4 pakketjes: 
Optie 1: bevat een XLzakje voor 1 week thee: 16,95
Optie 2: bevat twee XL zakjes voor 2 weken thee: 33,90
Optie 3 Bevat drie XL zakjes voor 3 weken thee, 50,00
Optie 4: bevat vier XL zakjes voor 4 weken thee: 60,00

(exclusief verzendkosten)

Geen verplichtingen of lang lopende zaken alles is eenmalig en jij bepaalt of je het wilt of niet. Niks moet of is verplicht. Wel is mijn advies minimaal 2 weken te bestellen om een goed beeld te krijgen van wat de thee voor jou doet.