Afvallen met kruidenthee - Leef slank en gezond


Leef slank en gezond

Afvallen met kruidenthee

TeDivina Detox Thee

Deze thee reinigt op een natuurlijke en veilig manier je lichaam.  Overtollige ontlasting en gifstoffen worden afgevoerd wat er voor zorgt dat je wat lekkerder in je vel komt te zitten.
De thee kan helpen opvliegers te verminderen, helpen met afvallen in combinatie met een maandmenu (zeker geen dieet), slapenloosheid, opgeblazen te voelen, vermoeidheid, hoofdpijn en nog veel meer. 

Ze bevat onder andere 2 krachtige soorten medicinale paddestoelen, Ganoderma Lucidum en Chaga. (Google vooral de Chaga eens!)  De thee is gemaakt van 100%, gecertificeerde, biologische natuurlijke ingrediënten.

Overgang?

Zit je in de overgang? Steeds meer klanten melden dat ze helemaal geen last meer hebben van opvliegers! (minimaal 2 weken bestellen om een goed beeld te hebben)

De thee is veilig voor mensen met gevoelige darmen (altijd rustig opbouwen).

Als je medicijnen gebruikt neem deze dan sowieso 1 uur voordat je de thee drinkt of drink de thee 1 uur nadat je je medicijnen hebt genomen. *Niet voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar, zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven.

De thee bevat de volgende ingredienten

  • Kamille: ondersteunt het spijsverteringskanaal, stimuleert het immuunsysteem, ondersteunt bij diabetes en heeft een positieve invloed op je maag.
  • Gember: Heeft een heilzame werking. Zeer krachtig antioxidant, vertraagt het verouderingsproces.
  • Papaja: Voor een gezond immuunsysteem, bevordert de spijsvertering, vermindert cholesterol en heeft een hoog vezelgehalte.
  • Maria Distel: Neutraliseert gifstoffen in de lever en verhoogt het zelf herstellend vermogen van de lever.
  • Chaga: Geneeskrachtige paddenstoel, dit heeft een remmende helende en vernietigende werking op oxidatie processen van vrije radicalen in jouw lichaam. Ondersteunt het immuunsysteem en nog veel meer! Google maar!
  • Cranberry: Voorkomt urineweg infecties, houdt de blaas gezond en is tevens een bron van vitamine C.
  • Malva Bladeren: Helpt bij maag- en darmklachten.
  • Oplosbare Vezel: Verbindt met cholesteroldeeltjes en verwijdert ze uit het lichaam, vermindert het cholesterolgehalte en het gevaar van coronaire ziekte. Het helpt ook bij het controleren van uw bloedglucosegehalte voor zowel type 1 en type 2 diabetes.
  • Persimmon bladeren/Kaki: Bevat een grote hoeveelheid vitamine C en aminozuren. Daarom bevorderen deze bladeren een gezond metabolisme en verlaagt dit kruid de bloeddruk. TradeTracker
  • Myrra: Reinigt de dikke darm en draagt mee aan een gezond spijsverteringsstelsel. Daarnaast werkt dit antibacterieel, antiviraal en draagt het bij aan het voorkomen van schimmelinfecties.

 

Bestel nu jouw producten

 

Chat met ons