Gezond afvallen puur natuur - Leef slank en gezond


Leef slank en gezond

Gezond afvallen puur natuur

Gezond afvallen puur natuur

Gezond afvallen puur natuur. Er bestaan verschillende diëten waar je best veel mee kan afvallen. Als je klaar bent met het dieet, ben je helemaal tevreden omdat je weer op de gewenste gewicht zit.

Vaak beseft men niet dat het normale drukke leven weer gaat beginnen. Je hebt niet echt meer een richtlijn in de voeding. Je let er wel op dat je niet ongezond gaat eten maar je begint langzaam toch weer koolhydraten  zoals brood, aardappel en rijst te eten. Echt beter lekker gezond afvallen puur natuur.

Ja je heb het gemist en af en toe kan het toch wel?
De weken gaan voorbij en je denkt.
Ga toch maar eens weer op de weegschaal staan.
Hoe kan dat nou????  Ik ben toch weer een aantal kg aangekomen.

Nu komen we op een punt dat onze kruidenthee nou net even anders werkt. Ik ben er inmiddels achter dat het geen zin heeft om eentonige diëten te volgen of weinig te eten, je lichaam werkt hier averechts op…… Wanneer je dat volgt en ermee stopt en weer in het oude patroon stapt slaat het jojo effect genadeloos toe.

Bij de bestelling krijg je gratis een maandmenu (dus geen dieet) met lekker gezond eten  wat ook makkelijk te combineren is met een druk leven of gezin. Je valt wel geleidelijk af maar dat heeft meer effect uiteindelijk dan dat je snel gewicht verliest. Bovendien als je eetpatroon verandert dan wordt je stoelgang vaak ook moeizamer en de kruidenthee houdt dit juist op gang en verbetert het zelfs. Belangrijk dat je lichaam gewend blijft aan koolhydraten alleen dan wel in maten.

Mooie van de kruidenthee is dat het niet alleen kan helpen met afvallen maar ook tegen een opgeblazen gevoel, slechte stoelgang,slechte nachtrust, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, diabetes,huidproblemen, hoofdpijn.

Chat met ons