Healthy heads complete support voor honden - Leef slank en gezond


Leef slank en gezond

Healthy heads complete support voor honden

Houd je hond in gouden conditie met Healthy Heads Complete Support +! Dé meest complete formule voor smering en ondersteuning van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten. Dit aanvullend diervoeder is uitstekend geschikt voor honden op leeftijd, honden met overgewicht, drachtige honden, sport- en werkhonden en puppy’s in de groei. Ook bewezen verlichtend voor honden met artrose.

Complete Support + is samengesteld uit Glucosamine, Chrondroïtine, MSM, Hyaluronzuur, Vitamine C en als hoofdbestanddeel Groenlipmossel. Groenlipmossel bevat unieke Omega 3-vetzuren en bouwstenen voor de gewrichten, botten en het kraakbeen.

Heeft uw hond artrose? Healthy Heads Complete Support + is ook bewezen geschikt voor de behandeling van honden met artrose en/of heupdysplasie. De werkzame stoffen Glucosamine en Chondroïtine zijn zeer succesvol bij honden met artrose en dysplasie.

De producten van Healthy Heads zijn allemaal volledig vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen.

 

Shop online je producten

 

Gouden eigenschappen

✓   Complete ondersteuning voor honden
✓   Helpt artrose bij honden voorkomen
✓   Behandeling van artrose bij honden
✓   Smering van de pezen en banden
✓   Behoud van soepele gewrichten
✓   Geschikt voor elk type hond


Heeft uw hond artrose? Of wilt u artrose bij uw hond voorkomen?

Healthy Heads Complete Support + zit boordevol Glucosamine,Chondroïtine en Groenlipmossel. Deze unieke mix van ingrediënten pakken de oorzaak van het probleem bij artrose direct aan. Zonder enige bijwerkingen.

Gemiddeld duurt het enkele weken voordat de eerste verbetering merkbaar wordt. Na enkele maanden zal het optimale resultaat worden bereikt. Deze gunstige werking houdt aan zolang de toediening van Healthy Heads Complete Support + wordt voortgezet. Langdurig gebruik is probleemloos mogelijk. Sterker nog, wij raden aan om Complete Support + preventief toe te dienen. Het liefst van jongs af aan. Dit voorkomt ernstige problemen zoals artrose.

Want artrose voorkomen is beter dan genezen. Bij honden kan artrose voorkomen in alle gewrichten. De voornaamste plekken waar artrose voorkomt zijn in de knieën, ellebogen, heupen, tenen en wervels. Vaak wordt er door hondeneigenaren gedacht dat de verschijnselen bij artrose normale ouderdomsklachten zijn. Dit is onjuist! Bij (vergevorderde) artrose heeft de hond pijn bij het lopen en gaat het bewegen steeds lastiger. Wanneer je hond last heeft van artrose, dan is dit soms lastig om te herkennen. Zeker als de artrose zich nog in een vroeg stadium bevindt. Daarnaast is het zo dat honden het lang niet altijd laten merken als ze pijn ervaren. Artrose bij honden is te herkennen aan: trager lopen, stijfheid en stramheid, moeilijker opstaan en gaan liggen, tijdens een wandeling plos gaan zitten of liggen, minder vrolijk of zelfs humeurig en een pijnreactie bij aanraking.


Voederadvies

De eerste 7 dagen: 5 g per dag vermengen met het voer.
Na 7 dagen: < 10 kg: 1 g; 10 – 25 kg: 2 g; > 25 kg: 3 g

Samenstelling

   MSM    430.000 mg/kg
   Glucosamine (gewonnen uit kreeft)    340.000 mg/kg
   Chondroïtineresulfaat (gewonnen uit krab)    30.000 mg/kg
   Groenlipmossel    15.000 mg/kg
   Natriumhyaluronaat    4.000 mg/kg

Analytische bestanddelen

   Ruwe as    11,9%
   Ruwe eiwit    1,8%
   Ruwe celstof    0,1%
   Ruwe vet    0,1%

Toevoegingsmiddelen

   Vitamine C    20.000 mg/kg
   Aroma    2.500 mg/kg


Tags:
 #hond #glucosamine hond, #groenlipmossel hond, #hond artrose