Neemolie voor dieren - Leef slank en gezond


Leef slank en gezond

Neemolie voor dieren

Shop online je producten

Advies: vlooien/tekenspray voor (huis) dieren 500 ml

Neemolie voor dieren.

Onze Neemolie, Azadirachta Indica, is puur en onbewerkt. Zeer geschikt ook voor huidproblemen bij dieren…….

Neemolie: Natuurlijk middel tegen teken en vlooien:

Bij (huis-) dieren wordt Neemolie gebruikt als natuurlijke, afwerend middel, om allerlei ongedierte, zoals teken en vlooien, uit de vacht van uw (huis-) dier te houden.

 

Wat is er niet mooier dan een product te kunnen gebruiken zonder chemische toevoeging op u huisdier. Veel conventionele vlooienmiddelen zijn snel en lang werkzaam maar niet altijd even gezond voor de mens, dier. Veel huisdieren krijgen ook een huidirritatie van deze middelen. Ook is gebleken dat vlooien op een gegeven moment resistent kunnen worden voor die middelen. Het bestrijden van vlooien op een natuurlijke manier is zeker mogelijk. Ik ben opzoek gegaan en kwam product neemolie tegen die totaal geen toevoegingen hebben. Het is wel even meer werk maar gezond voor iedereen en zeker de moeite waard. Neemolie wordt bij huisdieren niet puur gebruikt zoals bij paarden.

Neemolie is een veilig product waarvan de werkzaamheid getest is door wetenschappers. Neem boom bevat bijna alleen maar natuurlijke ingrediënten die allerlei nuttige eigenschappen hebben. Neemolie heeft een werking tegen virussen, schimmels, insecten en ontstekingen. Om neemolie als vlooienmiddel te gebruiken werkt erg goed.

De (huis-) dieren hiermee dagelijks licht insprayen (goed schudden voor gebruik), even stevig in de vacht inmasseren en laten opdrogen. De Vlooien/teken spray is beperkt houdbaar. Toevoegen van enkele druppels etherische eucalyptus olie zou een extra afwerend effect geven. Bij gebruik op katten of katachtigen geen etherische olie toevoegen aan de vlooien/tekenspray met Neemolie.

Advies: vlooien/tekenspray voor (huis) dieren 500 ml

 

 

 

Chat met ons