Afslanken - Leef slank en gezond


Leef slank en gezond

Afslanken

WORDT JE OOK GEK VAN DAT JOJO EFFECT?

Het gaat niet om weinig eten of bepaalden dingen niet eten. Daar wordt meestal de fout gemaakt. Het gaat erom in welke maten heb je het nodig en daar pas je eetpatroon op aan. Ik sta absoluut niet achter eentonige diëten waarbij je weinig mag eten waardoor je wel snel afvalt maar uiteindelijk de belangrijke voedingsstoffen mist. Dat is slecht voor je immuunsysteem dus ook slecht voor je gezondheid.

Ik denk dat je al verschillende diëten geprobeerd hebt maar die vindt je moeilijk vol te houden omdat ze meestal eentonig zijn en geen blijvend resultaat hebben. Vaak mis je in de diëten de belangrijke voedingstoffen die je normaal wel binnenkrijgt. Je bent klaar met het volgen van het dieet en gaat weer het normale leven in, dan merk je na een aantal maanden dat je broeken weer strakker gaan zitten en je begrijpt er niks van.

IK  KAN JE HELPEN?

Gaat niet alleen om een gezond gewicht maar ook om een gezonde buikomvang.  Ik ben opzoek gegaan naar 100% biologische product zonder chemische toevoeging en een blijvend resultaat. Ik werd zelf ook gek van al die verschillende diëten en het tijdelijk effect. Ik moet ook eerlijk zijn dat ik niet durfden te stoppen met roken omdat ik echt heel bang was voor een gewicht en buik toename en dat gebeurd meestal als je stopt omdat je stofwisseling langzamer gaat werken.

Zo heb ik de biologische kruidenthee gevonden waarmee je op een gezonde en natuurlijke manier kan afvallen zonder jojo effect dan wel in combinatie met het maandmenu (geen dieet) en natuurlijke beweging.  Bepaalden onderzoeken hebben zelf aangetoond dat thee gewichtsverlies kan bevorderen en buikvet kan helpen bestrijden.Ik heb de thee getest 2,5 kopje per dag. Mocht je geen thee lusten geen probleem heeft een neutrale smaak. Ik moet zeggen dat ik in de eerste week al 3 kg was afgevallen en aantal cm smaller in mijn taille. Geen opgeblazen gevoel meer. Ik had totaal geen last van een hongergevoel of de neiging om te gaan snaaien. Het maandmenu was gemakkelijk te volgen ook in mijn druk bestaan.  Gewoon lekker gezond eten. Ik ben ook inmiddels gestopt met roken omdat ik ook de angst niet meer hoeft te hebben dat ik in gewicht toeneem.

Mocht je medicijnen slikken dat kan samen met het drinken van de thee. De thee mag niet gedronken worden als je zwanger bent.

Bestel nu jouw kruidenthee

 

 

BMI samen met je buikomvang geeft totaal beeld van een gezond gewicht.

BMI

Gesproken over een gezond gewicht bij BMI tussen 18,5 en 25.

Gesproken over een overgewicht bij BMI tussen 25 en 30

Gesproken over obesitas bij BMI boven de 30

Berekening van de BMI door je gewicht te delen door je lengte in meters.

69/ (1,70 x 1,70) = 23,87

BUIKOMVANG:

Vrouwen”:

Omvang tussen 68 en 80 centimeter is een gezonde buikomvang.

Omvang boven de 88 centimeter is ongezond buikomvang.

Mannen:

Omvang tussen 79 en 95 centimeter gezonde buikomvang.

Omvang boven de 103 is ongezonde buikomvang.

Meet de omvang op een blote buik. Doe de meetlint om je middel, meet de middelomtrek tussen de onderste rib en bovenkant van je bekken, ongeveer ter hoogte van je navel.