Over mij - Leef slank en gezond


Leef slank en gezond

Over mij

Ik ben Monique de Vries eigenaresse van Leefslankengezond. Ik ben inmiddels 48 jaar en besloot mijn leven om te gooien, ik ga voor een gezondere levensstijl.

Hoe eerder hoe beter, besef wel dat je gezondheid het belangrijkste is wat je hebt.

Eerste wat op mijn pad kwam was de biologische kruidenthee dat is me zo goed bevallen vooral omdat het op natuurlijke basis is, dat ik besloot dat ik dit graag met andere mensen wilden delen. We leven in een hele drukke maatschappij met een hoop stress . We nemen vaak geen tijd meer om voldoende te bewegen of even te ontspannen. Er wordt bijna niet meer uitgebreid gekookt . We eten ongezond en dat lijdt vaak tot overgewicht en talloze gezondheidsklachten.

Waarom is zo belangrijk?

Belangrijk om je lichaam te ontgiften daarmee versterkt je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je vitaler en gezonder voelt. Het leven is al druk genoeg voor iedereen, en dat kan ook een hoop stress geven en een gespannen gevoel. Meestal uit zich dat in vermoeidheid, pijnklachten, onrust. Ontgiften van je lichaam kan deze klachten verhelpen.

Inmiddels is mijn assortiment uitgebreid met nog meer natuurlijke producten die je kunnen hebben met een gezonder leven.

Ik doe dit met veel passie en liefde. Mijn doel zoveel mogelijk mensen te inspireren en gezonder te gaan leven. Dat men een gezondere levensstijl volgt waarbij de welvaartsziekten en overgewicht geminimaliseerd wordt.